Teremtsük meg a jó munkakörülmények feltételeit, a klíma is fontos!

Teremtsük meg a jó munkakörülmények feltételeit, a klíma is fontos!

Modern, fejlett munkahelyekre nagyon büszkék lehetünk.

A cégek, kis- és nagyvállalatok igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló munkahelyek vonzóak legyenek az emberek számára. Jó munkakörülmények, kellemes irodatér, sok kedvezmény, cafetéria, alkalomadtán céges autó és mobiltelefon.

A régi neonfényeket felváltja lassacskán a természetes kintről érkező napfény, valamint a közös felszerelt konyha és rekreációs helyiségek igyekeznek pihenést nyújtani a dolgozóknak két értekezlet között. Ám, ami a legfontosabb: manapság nem kerülhető meg egyik munkahelyen sem, hogy normális légkörben és egyenletes hőmérséklet nélkül dolgozzunk. Orvosi kutatások is kimutatták, hogy mennyire negatív hatással van a munkavégzésünk hatékonyságára, ha túl nagy napközben a hőingadozás, vagy túl párás esetleg épp túl száraz levegőben dolgozunk.

Éppen ezért van 2022-ben már alapfelszereltségként minden irodaházban megfelelő klíma-rendszer. Windex hőszivattyúink segítségével bármelyik irodaház átalakítható a szükséges paraméterek mentén egy dolgozó-barát, klimatizált munkahellyé. Megfelelő teljesítmény-skálán mozgó termékeink (5kW-1mW) széles lehetőségeket fednek le. Mondhatni, szinte minden igényt kielégítenek. Különböző technológiájú és felszereltségű, karosszériájú szerelvények állnak a kedves Ügyfelek rendelkezésére.

Cégünk a Windex folyadékhűtők, hőleadók, fan-coilok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kültéri és beltéri egységeink egyaránt nagymértékben testreszabhatóak, ezáltal bármilyen beszerelési megoldást fel tudunk kínálni az Ügyfelek részére. Folyadékhűtőink nagyobb kiszerelésben, az épületek tetején foglalnak helyet, míg a hőleadók és fan-coilok az irodatér plafonján is helyet foglalhatnak. Diszkrét megjelenéssel, csöndes működéssel nyerik el a bizalmat.

Windex folyadékhűtők többfajta kiszerelésben is léteznek.

Termékeink az Észak Olaszországi Udine tartományban készülnek és a komfort hűtés igényeit kiszolgáló nagy hűtési spektrumot átfogó folyadékhűtők. A teljes termékpaletta mint említettük 5kW-tól egészen 1MW nagyságig elérhetőek többfajta sorozatban. Természetesen a karosszéria kialakítás is történhet az egyéni kívánságoknak megfelelően. Konstrukciójuk a rátermett és hatékony mérnöki háttérnek köszönhetően teljesen egyedivé formálható, így könnyedén tudunk az aktuális projekthez igazodni mind a vezérlés mind pedig a belső szerkezetet tekintve. A tervezés során természetesen további segítséget nyújtunk a gépészeti és építészeti sajátosságokhoz. Így lehet az adott helyszínre szabni a berendezés műszaki paramétereit együttműködve a projekt tervezőjével.

Gépeink típusai szerint megkülönböztethetünk léghűtéses axiál ventilátoros kültéri kompakt folyadékhűtőket, valamint ugyanebben a kategóriában létezik centrifugál ventillátoros egység is. Beltéri egységek tekintetében létezik vizes kondenzátoros változat, valamint külső hűtőközeges kondenzátoros egység is. Ezek megtervezésénél ugyanúgy képesek vagyunk a projekt méretéhez és igényeihez képesek alkalmazkodni.