Öltánc etikett

Öltánc etikett

Sztriptíz táncos bárok. El tudsz képzelni jobb helyet? A táncos munka világa, majdnem meztelen lányok, sör…
De nem érdemes csak úgy beesni egy ilyen helyre, vannak szabályok amiket be kell tartani. Ezek a szabályok legalább annyira a táncos lányok kedvéért vannak, mint a tiedért.

Minden erotikus klubnak megvannak a maga szabályai. Ha az áll a falon nagy betűkkel, hogy „nincs fogdosás”, és te mégsem bírsz magaddal, hamar kint találhatod magad az utcán.

Legyél ápolt
Ez egy újabb olyan szabály amit soha ne szegj meg. Van akinek ez a szabály egyértelmű, de sokan igénytelenül, büdösen jelennek meg. Adj magadra, csakúgy mintha egy randira készülnél.

Legyen nálad pénz
Soha ne úgy menj egy sztriptíz bárba, hogy csak italra van nálad pénz. Még akkor is, ha csak a haverokkal lógtok kicsit, és nem akarsz semmi mást. Biztos ami biztos, legyen nálad egy kis plusz. Nem szeretnél úgy járni, hogy álmaid táncosa csak azért nem tud elkápráztatni egy tánccal, mert számolgatnod kell a pénzed. Arról nem is beszélve, hogy hamar elterjed, és a lányok kerülik a „szegény srácot”.

Nem terapeuta
Lehet, hogy azért töltöd az idődet ezekkel az imádnivaló táncos lányokkal, mert az életed többi részét le lehetne húzni a wc-n, és csak ez okoz örömet. De jó ha tudod aki sztriptíz táncos munkát választ, az nem kíváncsi az exedre, a gyerekeidre, a munkáddal kapcsolatos problémáidra. Te sem szereted, ha idegenek elkezdik önteni rád a problémáikat. A lényeg a lényeg, ezek a lányok táncolásra vannak, nem világmegváltó beszélgetésekre.

Mindig adj borravalót
Ok, fizettél a táncért, de mi a helyzet a borravalóval? Egyszerű a szabály: adj mindig. Légy őszinte nincs olyan hogy „rossz” erotikus tánc, és ha az a hír járja rólad, hogy adsz borravalót, mindig szuper tánc lesz az eredménye.