Megoldható az öntözőrendszer házilag telepítése?

Megoldható az öntözőrendszer házilag telepítése?

Erre egyértelmű választ nem tudok adni, hiszen ez elsősorban nem rajtam fog múlni, hanem azon a vállalkozó kedvű kerttulajdonoson, aki el fogja végezni az öntözőrendszer házilag történő telepítését.
Azért merem azt állítani, hogy ez rajtam nem fog múlni, mivel egy olyan komplett szolgáltatást tudok nyújtani az öntözéstechnikai üzletemben megvásárolt öntözőrendszer alkatrészek mellé, amit felhasználva már száz elégedett ügyfelem van, és mind saját maga építette a kertjébe a berendezést.
Röviden kitérve a szolgáltatásra azt tudom nyújtani az alkatrész vásárlás fejében, hogy a kellő paraméterek ismeretében megtervezem az öntözőrendszert a kertbe. Amikor a kerttulajdonos eljön hozzám, az öntözéstechnikai szaküzletembe, akkor a tervet átadom és részletesen átbeszéljük a tervet. Mindeközben demonstrálom is az alkatrészekkel, majd külön bemutatót tartok az alkatrészekről és ismertetem az összefüggéseket is. A legfontosabb elemeket – ha az ügyfél kéri -, össze is rakom szívesen. Ezek után természetesen még adódhatnak kérdések, amit telefonon szoktam megválaszolni. Ugyanis a telepítés közben az ügyfél bármikor felhívhat, ha elakad!
Normális menetében így készül „velünk” az öntözőrendszer házilag!
Fontosnak tartom azt a tapasztalatomat is leírnom, amit a szolgáltatásom kitalálásakor nem is terveztem és egyáltalán nem is sejtettem, hogy ennyire meghatározóvá válhat. Nevén nevezve az, hogy a szolgáltatás közben az ügyfelem is rájön, hogy képes-e, illetve akarja-e összeszerelni magának házilag! Előfordul ugyanis az is, hogy arra következtetésre jut, hogy inkább egy szakemberre bízná a dolgot. Ez mindenki számára nagyon előnyös, mivel így nem túrja szét a kertjét, nem tesz tönkre alkatrészeket, és nem értékeli le a kudarc, amit esetleg átél. Továbbá nem válik költségesebbé, hiszen csak annyit fog fizetni a megvalósulásért, amennyi feltétlen szükséges. Azt hiszem ez mindenki számára előnyös.
Természetesen a többség hibátlanul, vagy majdnem teljes egészében hibátlanul összerakja az öntözőrendszert házilag!