Kosaras emelő bérlés, velünk nincs elérhetetlen

Kosaras emelő bérlés, velünk nincs elérhetetlen

Legyen szó bádogos munkákról, magasfeszültségű vezetékek szereléséről vagy javításáról, közvilágítás kiépítéséről, karbantartásáról, madárvédő kihelyezéséről vagy csarnokok szerkezet-szereléséről, egy emelőkosár óriási segítséget jelent, hiszen használatával a magasban történő munkavégzés egyszerű és biztonságos.

Ha nem tervezi, hogy hasonló feladatokat végez napi rendszerességgel, a vásárlásnál nyilvánvalóan nagyságrendekkel jobban megéri a kosaras emelő bérlés.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából ezt bárki, bármikor megteheti; cégek és magánszemélyek egyaránt, méghozzá korrekt áron.

A gépkezelői engedély hiánya sem jelenthet akadályt, hiszen kérésre az eszköz mellé tapasztalt kezelőszemélyzetet is tudunk biztosítani.

Emelőkosaras autó bérlés előtt mindenképpen fel kell mérni, illetve figyelembe kell venni a munkaterület sajátosságait, mivel a különböző típusú személyemelők különböző munkaterületekre alkalmasak. Szűk, városi környezetben, vagy lakóházak mellett például fontos a kompakt méret és a jó manőverezhetőség. Beltéri munka esetén a kis méret mellett elengedhetetlen az alacsony tömeg, és az elektromos meghajtás, ami nem jár kipufogó gázokkal. A kerekeken haladó emelőkosaras autók képesek önállóan, közúton is viszonylag tempósan haladni, ezzel szemben a lánctalppal szerelt önjáró emelők fajlagos talajellenállása igen alacsony, aminek köszönhetően keresztülhaladáskor nem tesznek kárt a fűben sem.

Természetesen a maximális emelőmagasság is alapvető fontosságú paraméter. Az éppen elérhető legnagyobb oldalkinyúlás függ attól is, hogy mekkora magasságról van szó; például ha egy személyemelő emelőmagassága tizenhét méter, elméletileg hiába tud 6 méterre kinyúlni oldalirányba, ha a maximális magasság használatakor ez egyszerűen nem lehetséges a fizika törvényei miatt.
Amennyiben kibérelné valamelyik kosaras emelőnket, lehetőleg legalább egy pár nappal korábban hívjon minket, ugyanis a beérkezett kölcsönzési igényeket kizárólag időrendi sorrendben tudjuk csak teljesíteni.