Gyakori kérdések a dugulással kapcsolatban

Gyakori kérdések a dugulással kapcsolatban

A Lefolyódoki szakembereként sokszor érdeklődnek tőlem az emberek házi praktikákról a duguláselhárításra, mindenki igyekszik elkerülni a szerelőt, a falbontást, stb. Pedig szakembert hívni sok esetben indokolt, mielőtt még – tapasztalat és hozzáértés híján – nagyobb kárt okozunk. A falak miatt sem kell aggódnia: mi a Lefolyódokinál falbontás nélkül oldjuk meg a duguláselhárítást Budapesten és Pest megyében. Íme néhány gyakori kérdés, melyet kapunk az ügyfelektől:

– „Hallottam az XY lefolyótisztító szerről, érdemes kipróbálni?”

Miért költene ezreket különféle, boltokban beszerezhető, káros vegyszerekre, amikor néhány, a háztartásokban megtalálható alapanyag segítségével is kitűnően megszűntethet kisebb dugulásokat? Az ecet és szódabikarbóna keveréke tökéletes tisztítószer, amely a lefolyóba öntve felhabzik. Pár perc után bő forró vizet engedünk a lefolyóba, és ha a dugulás tényleg nem volt komoly, újra tökéletesen lefolyik a víz. Ez a módszer nem csak olcsó, de környezetbarát is. Ha továbbra is fennáll a dugulás, érdemes hozzánk fordulnia.

– „Pest megyében lakom, de nem Budapesten. Ki tudnak jönni hozzám?”

Természetesen. Lefolyó és csatorna duguláselhárítás Pest megyében és Budapesten egyaránt kérhető, ráadásul nincs kiszállási díjunk sem.

– „A duguláselhárítás utáni takarítást vállalják?”

Kérésre örömmel vállaljuk a helyiségek fertőtlenítését, szagtalanítását is. Munkánkat lehetőleg mindig tisztán és higiénikusan végezzük.

– „Hétvégén is hívhatom, ha baj van?”

Igen! Non-stop szolgálatban vagyunk, akár este, vagy hétvégén is hívhat, egyik esetben sincs semmilyen felárunk. A problémák sokszor a legrosszabbkor jönnek, azért vagyunk, hogy segítsünk!

– „Mennyibe kerül a duguláselhárítás?”

Ez függ attól, hogy pontosan hol van a dugulás, mi dugult el, kell-e hozzá valamilyen anyag vagy alkatrész, stb. Beltéri dugulásokat (kád, padlóösszefolyó, mosogató, stb) 12.000 Ft-tól vállalunk, udvari gerincvezeték tisztítását 20.000 Ft-tól végezzük. Az árak tehát tájékoztató jellegűek, telefonon keresztül, a hiba ismertetése után pontosabbat tudunk mondani.

További információkért látogasson el weboldalunkra és/vagy hívja a +36 20 491 5089-es számot!