Egyre keresettebbek a monitor szemüvegek

Egyre keresettebbek a monitor szemüvegek

Digitális világunkban sokan kényszerülünk arra, hogy éjjel-nappal neonfényben úszó irodáinkban hosszú órákat töltsünk a mindennapi munkaeszközeinknek számító különféle digitális kijelzők előtt. Sokunk tapasztalata az is, hogy a monitorok bámulásával eltöltött nap végére látásunk elhomályosul, s káprázik, szúr, vagy ég a szemünk. Rosszabb esetben ezt még kísérheti fejfájás, kedvetlenség, s a hosszas ülőmunka miatti nyak, vagy derékfájás is. Ha derékfájás ellen nem is, de szemeink elfáradása, látásunk károsodása ellen komoly segítséget jelentenek az Eyeshield kékfény szűrő szemüvegek! Igaz, léteznek számítógépre, telefonra, és minden egyéb okos eszközre letölthető kékfény szűrő programok, a monitor szemüveg beszerzése azonban mégis javasolt!

Hogy miért? Mert a huzamosabb ideig szemünk retináját érő sok, rövid hullámhosszú, nagy energiájú, mesterséges kék fény erősen károsítja látásunkat! Az Eyeshield kékfény szűrő monitor szemüveg éppen ezt, a kötőhártya és a szaruhártya gyulladásához vezető, nagyjából a 380 és 440 nm közti hullámsávba eső, káros kék-ibolya fényt szűri meg! Mégpedig nemcsak a tévék, monitorok, tabletek és okostelefonok, hanem a környezetünkben lévő újfajta fényforrások (LEDek, energiatakarékos égők) hagyományos izzókénál jóval nagyobb arányban kibocsátott káros kék sugárzását is! A sugárzás mennyisége természetesen nemcsak a fényerő intenzitásától, hanem a fénynek való kitettségünk időtartamától is függ! Mivel pedig a modern, energiatakarékos fényforrások némelyikét nem ajánlott sűrűn kapcsolgatni, s az esti órákban is olcsón ontják ránk a nappali világosságot, a szervezetünk számára természetesnél sokkal hosszabb ideig tesszük ki magunkat a hormonháztartásunk, s vele biológiai ritmusunk szabályozásában fontos szerepet játszó kék fénynek.

A monitor szűrő szemüveg használata mérsékli az összes kijelzőből és környezeti fényforrásból szemünkbe érkező kék fény mennyiségét, s ezzel az éberséget, aktivitást serkentő hormonok esti órákban már nemkívánatos, fokozott termelését!

A kékfény szűrő szemüveg használatával tehát hozzájárul alvás-ébrenlét ciklusa egészséges arányainak, s ezzel egészségének megőrzéséhez.

Szerezze be tőlünk Eyeshield kékfény szűrő monitor szemüvegét, mert látása, jó közérzete és egészsége védelme mindennél fontosabb!