Csillogó színek, tartós hatás, ez a Probeauty gél lakk, a tökéletes körmökért

Csillogó színek, tartós hatás, ez a Probeauty gél lakk, a tökéletes körmökért

A múlt héten nézegettem a havi kerti munka után a kezeimet, és szomorúan tapasztaltam, hogy a sok pénzért “rendberakott” kezem mennyire rémesen fest. Hiába veszek fel ilyenkor minden alkalommal több munka kesztyűt, a körmeim általában megsínylik a beavatkozást. Ezúttal a bal kezem gyűrűs és mutatóujjáról tűnt el a lakkbevonat. Úgy is fogalmazhatnék, hogy lepattogzott a körmöm. Ez felettébb bosszantó, hiszen sok munkámba került, hogy a kezeim szép állapotban legyenek. Korábban az egészségügyben dolgoztam, de a sok fertőtlenítő kikezdte a bőrömet és a körmömön is meglátszottak a szárazság jelei.

Később, hogy munkahelyet váltottam, megszűnt a szárazság problémája, azonban mivel kertes házban lakunk, és szeretek a kertben tevékenykedni, idővel mindig plusz munkát adtam a manikűrösnek ezzel a hóbortommal.

A múltkor az egyik barátnőm ajánlotta, hogy talált egy új és népszerű márkát, amit eddig nem ismert, de kipróbálás után ‘tartóstesztnek’ vetette alá és bevállt számára a dolog. Ez volt az OPI márka.

Bevallom, én sem hallottam róla előzetesen, viszont gondoltam – miért is ne?! – így adtam neki egy esélyt és milyen jól tettem!

Az OPI gél lakk színeit tekintve temérdek típussal rendelkezik, tartósságban és állagban, felvihetőségben pedig veri az eddig használt minőségi lakkjaimat is. Ezt természetesen további tesztelésnek fogom alávetni, de már az első eredmények nagyon bíztatóak. Általában egy jó minőségű lakknak hosszú a száradási ideje, de itt ilyenről sem beszélhetünk, mivel nagyon gyorsan lehet használni a kezeimet, a felvitel után!

Ennek különösen örülök, mivel szokásom, hogy nem bírok órákat ülni sem a kozmetikusnál, sem egyéb szépészeti szalonokban. A férjem is tudja már, hogy nem vagyok egy csinibaba típusú nő. Annál inkább szeretem a kertben a virágjaimat rendezgetni, s ehhez – akár tetszik, akár nem – a kezeimet kell használni.

Az első tesztet azért nagyon óvatosan kesztyűben végeztem, de amikor láttam, hogy semmiféle ‘károsodás’ nem érte a lakkot, megpróbáltam kesztyű nélkül is, és az egyszerűbb munkákat nyugodtan lehet így is végezni. Rendben van, így nem fogok kertet ásni, de végső soron ez volt a lényeg, hogy időt és energiát spóroljak meg, miközben szép és ápolt maradok, illetve a kezeim.

Legközelebb is hallgatni fogok a barátnőmre és megfogadom a tanácsait, ha szépségipari dolgokról van szó. Opi gél lakk, amit ajánlani tudok minden Nő társamnak!